Rolluiken

  Horren

  Raamdecoratie

  foto-album

  Plissé

  De topper onder de horren. Zo wordt de Hor 1000 ook wel genoemd. De plisséhorren – voor zowel ramen als deuren - zijn zeer fraai vormgegeven en uiterst functioneel. Een groot voordeel van de plisséhordeur is, dat de cassette na het seizoen heel gemakkelijk verwijderd kan worden en tijdens de wintermaanden kan worden opgeborgen. Beide plisséhorren – verkrijgbaar in verschillende lengte & breedtematen - zijn zowel in, als op de dag te monteren. Alle plisséhorren worden geleverd met een CE-keurmerk. Ze zijn leverbaar in 10 standaard kleuren en in elke gewenste RAL- kleur.

  Inzet

  De meest praktische en subtiele oplossing voor het draai/kiepraam of het naar binnendraaiende raam in hout, kunststof of aluminium: de inzethor 2000. Leverbaar in 11 standaardkleuren en in elke gewenste RAL-kleur.

  Vast

  Wil je toch liever een vaste hordeur waar je geen omkijken meer naar hebt, dan kun je het beste kiezen voor de Hor 7000. De stijlvolle deuren zijn leverbaar in twee uitvoeringen: met scharnieren en als schuifdeur. Leverbaar in 11 standaardkleuren en in elke gewenste RAL-kleur.